Kakaové máslo natural BIO

Kód: 2354/200 2354/80 Zvolte variantu
Novinka
Neohodnoceno
249 Kč 119 Kč od 119 Kč 216,52 Kč bez DPH 103,48 Kč bez DPH od 103,48 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Skladem Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
29.1.2021 30.11.2020 Zvolte variantu

Má velice jemnou čokoládovou vůni.  Pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění a doporučujeme se jím natřít po opalování. Budete voňaví jako čokoláda !

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kakaové máslo je tuhý nažloutlý rostlinný tuk, který vzniká lisováním rozdrcených pražených kakaových bobů. Získává se lisováním v hydraulických lisech. Zbylé výlisky se rozemelou na kakaový prášek.

Má velice jemnou čokoládovou vůni. Kakaové máslo BIO se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Využití kakaového másla je mimořádně všestranné. Můžete ho použít také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění a doporučujeme se jím natřít po opalování. Budete voňaví jako čokoláda. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C) - Jeden z nejstabilnějších tuků, protože obsahuje antioxidanty zabraňující žluknutí.

V kakaovém máslu je obsaženo Vitamin E + přírodní antioxidanty + kyselina olejová. Bez přídavku cukru, aromat, barviv nebo jiných aditiv.

Složení: Bio kakaové máslo - různé tvary.

Způsob použití: kousky másla lze před přidáním do receptu nastrouhat nebo roztát (nad párou).  

Upozornění! Při manipulaci s roztaveným kakaovým máslem buďte opatrní - může Vás popálit.  

Skladování: Skladujte v suchu, mimo přímého slunečního záření při teplotách 4-25 ° C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.  


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota  3700 kJ (899 kcal)
tuky   99,81 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny   59,48 g
sacharidy    0,2 g
     z toho: cukry    <0,40 g
bílkoviny   <0,20 g
sůl   <0,005 g
 

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku